Početna » Novosti » Nagrada za kvalitetu – Quality Award 202

Nagrada za kvalitetu – Quality Award 202

Kvaliteta – riječ koja nas prati na svakom koraku. No, jeste li se ikada zapitali koji je pravi dokaz kvalitete i koje kriterije mora brend zadovoljiti da bi bio označen kao uistinu kvalitetan?

Ono što je 1963. godine bio san male obiteljske tvrtke danas je postalo stvarnost. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, inovativnim idejama i dizajnu, kuhinje DANKÜCHEN postale su najpopularniji brend kuhinja u Austriji. Postižu natprosječne rezultate u svojoj branši i impresioniraju zadovoljne korisnike diljem svijeta.

Nagrada za kvalitetu QUALITY AWARD

Austrijski marketinški institut je 2022. proveo testove i analizirao zadovoljstvo korisnika proizvodima i markama u različitim kategorijama. Među ponuđačima kuhinja, DANKÜCHEN kuhinje su pomele konkurenciju i dobile nagradu za kvalitetu: Quality Award – Branchensieger 2022.

Zadovoljstvo kupaca je put do uspjeha

Zadovoljstvo kupaca je poput kompasa koji svaki brend može dovesti do uspjeha, samo ako se nauči orijentirati prema njemu. Ponosni smo što smo ponovno bili dio najvećeg istraživanja u Austriji, koje se prvenstveno fokusira na zadovoljstvo potrošača.

Najveće istraživanje tržišta u Austriji objektivno je i pouzdano u isto vrijeme, jer robne marke nemaju izravan utjecaj na mišljenje kupaca. Ocjena Customer Excellence sastoji se od preporuka brenda (Net Promoter Scores) i procjeni trenutnih ili prethodnih korisnika. U kategoriji “kuhinje” su uzeli u obzir i osobe koje su iskazale interes za određeni proizvod.

Jako smo ponosni što su DANKÜCHEN kuhinje osvojile 1. mjesto među svim ponuđačima kuhinja. Tako smo već 5. godinu zaredom dobili prestižnu NAGRADU ZA KVALITETU što dokazuje našu učinkovitost i vašu predanost. Vaše zadovoljstvo je razlog zašto smo i ove godine postali POBJEDNICI!

Ne bismo uspjeli bez vas

Znamo da bez naših vjernih kupaca nikada ne bismo uspjeli. Stoga se zahvaljujemo prije svega svim ponosnim vlasnicima DANKÜCHEN kuhinja! Također se zahvaljujemo svima koji su se interesirali za naše kuhinje i dodatke.

Čast nam je što imamo toliko vjernih kolega i poslovnih partnera s kojima zajedno gradimo budućnost i kojima se nikada nećemo moći dovoljno zahvaliti.

Hvala svima!

VI ste razlog zašto smo svake godine sve bolji – vaše zadovoljstvo je naša pobjeda!

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za sve modele kuhinja, a za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU.

Video