Početna » Novosti » Quality Award

Quality Award

Dobitnik nagrade za kvalitetu 

U svijetu kuhinja Q označava nagradu za kvalitetu koju smo osvojili i ove godine, a DANKÜCHEN kuhinje  ih osvaja već 6 godinu zaredom. S ponosom objavljujemo da je šesta nagrada za kvalitetu pripala DAN-u.

Omiljena robna marka kuhinja

Zanima li vas kada se robna marka definira kao “omiljena” i što to podrazumijeva?

Institut MARKET svake godine provodi testove tržišta vezane uz pojedinačnu industriju. Za sektor kuhinja ocjenjuje se velik broj relevantnih kriterija iz perspektive stanovništva i kupaca. Nakon uspješno provedenih studija i analiza institut odabere tri najbolje marke u industriji dobivaju nagradu – Q Nagrada za kvalitetu.

Trud, razvoj, ponos

U DAN-u uspjeh brenda razvijamo stjecanjem novog znanja, ravojem novih trendovskih ideja pri čemu nam je glavni parametar zadovoljstvo kupaca.

U najvećoj anketi kupaca u Austriji, koju je proveo Institut MARKET početkom 2023., na području proizvodnje kuhinja su ocijenjivanja provedena na statistički pouzdanoj osnovi. Uključeni brendovi nisu imali utjecaja na mišljenje kupaca, stoga su rezultati objektivni, pouzdani i fokus je samo na mišljenju kupaca.

U kategoriji “Ključna izvedba” je pozornost usmjerena na svijest, reklamnu uočljivost i vrijednost za novac. Osim ovih klasičnih parametara, poglavlje “Brand Drive” analizira simpatije i inovativnost te poticaj marke s obzirom na buduće maštovite poticaje.

Sveobuhvatna analiza industrije dovršena je u poglavlju „Društveno odgovorno poslovanje“, jer dobar učinak održivosti pozitivno utječe na uspjeh brenda.

Naše HVALA ide Vama!

Zahvaljujemo se prije svega vama dragi kupci – bez vas ne bismo uspjeli! Zahvaljujemo se pojedinačno svakom vlasniku DAN kuhinje, kao i našim vjernim zaposlenicima i partnerima.

Vi ste razlog zašto svake godine postajemo bolji, jači i motiviraniji – vaše zadovoljstvo je naš trijumf!

Hvala vam!