O nama

DANKÜCHEN

No image

Od osnivanja poduzeća 1963. godine, obiteljsko poduzeće DANKÜCHEN postalo je jedno od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim riječima, više od milijun zadovoljnih korisnika živi i kuha s DAN kuhinjama.

Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta

Mnogo Austrijanaca živi ne samo s, nego i izravno od DAN kuhinja. Proizvodnja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji u kojoj je zaposleno oko 450 jednako kvalificiranih i angažiranih radnika. 

S jedne je strane riječ o proizvodnji najnaprednijim tehnologijama, a s druge o funkcionalnoj i prilagodljivoj integraciji najmodernije tehnologije, kuhinjskoj opremi i dizajnu koji najučinkovitije koriste prostor pritom stvarajući ergonomske radne uvjete u kuhinji.

Naše kupce želimo očarati inovativnim kuhinjskim idejama, planiranjem kuhinje i tehničkim karakteristikama. Riječ je o dobro uravnoteženoj kombinaciji više od 50 godina iskustva i uloženog znanja u razvoj čime DAN kuhinje mijenjaju kuhinjske trendove BUDUĆNOSTI u današnje kuhinje iz snova. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DAN kuhinje očaravaju širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje – najbolje kvalitete i najboljeg omjera cijene i ponude na tržištu.

Kontakt

DAN Family Mall Zagreb

Adresa
Ulica Velimira Škorpika 11, 10000 Zagreb (Family mall)

info@dankuchenzagreb.hr

+385 99 603 11 33

Radno vrijeme:
PON – SUB: 10.00 – 20.00
NEDJELJOM I BLAGDANOM: 10.00 – 18:00