Početna » Novosti » Kolika je cijena DAN kuhinja?

Kolika je cijena DAN kuhinja?

Pitanje koje nam najčešće postavljate je: “Kolika je cijena DAN kuhinja?”

DAN kuhinje razlikuju se od ostalih ponuđača na tržištu po kvaliteti i visokim standardima. Cijena visokokvalitetne kuhinje kao što je DANKÜCHEN ovisi o raznim čimbenicima, kao što su veličina, dizajn, materijal i oprema kuhinje.

DAN se smatra dizajnerskim brendom broj 1 u Austriji. DAN proizvodi samo individualno planirane kuhinje po mjeri za svakog kupca, ovisno o njegovim zahtjevima i željama. 

Saželi smo najvažnije čimbenike koji će utjecati na konačnu cijenu vaše nove DAN kuhinje.

Kolika je cijena korpusa?

Jedno je jasno: DAN ima široku ponudu i velik broj kombinacija po vašoj mjeri. Svaki kuhinjski element se sastavlja pojedinačno, a konačna cijena kuhinje ovisi o različitim čimbenicima.

DAN ponuda ne uključuje gotove kuhinjske elemente zato ne postoji cjenik  kuhinjskih elemenata. Cijena se sastavlja na osnovu vašeg izbora visine, širine, debljine, modela i boji fronti. 

Vaše DAN pogodnosti bez dodatnih troškova!

  • Stabilan kuhinjski korpus s debljinom ploče od 18 mm (standard na tržištu je 16 mm).
  • Fina iverica s većim pritiskom brtvljenja (standard na tržištu je gruba iverica).
  • Pored standardnog izbora korpusa (U-visina) pružamo dodatne 3 EKSKLUZIVNE: 
  1. UG visina je najprilagodljivija za kuhinje bez ručki
  2. UX visina za kuhinje s ručkama omogućava 13 cm više prostora za pohranu.
  3. UV visina je najveći DAN korpus i pruža čak 16 cm više prostora za kuhinje bez ručki.

Kolika je cijena ormara?

Naš asortiman skladišnih prostora uključuje brojne elemente na izvlačenje, ormare i organizacijske sustave koji se međusobno mogu kombinirati po vašoj želji.

Preporučamo svim našim kupcima da prije prvog planiranja u studiju naprave popis najčešćeg posuđa i namirnica. Cijene ormara se razlikuju po dubini, širini, visini, broju ladica, vrsti ormara, mehanizmu koji sadrži, modelu, boji fronti i dr. Bez brige, zajamčeno će vam kuhinjski savjetnik predlagati pravu vrstu ormara i prilagoditi odabir vašem budžetu. 

Vaša DAN prednost bez dodatnih troškova!

  • Dizajnirane ladice sa staklenim bočnim stranicama (standardno na tržištu – plastične, metalne bočne stranice ili čak nikakve).

Funkcionalnost

Visokokvalitetna kuhinja iz DAN-a redefinirana je individualnim adaptacijama i jedinstvenim rješenjima. Ergonomska prilagodba visine korpusa osobi koja je najaktivnija u kuhinji i odgovarajuće pozicioniranje električnih uređaja podižu upotrebljivost na višu razinu. Nema dodatnih troškova jer sve naše kuhinje zadovoljavaju najviše standarde.

Vaša DAN prednost bez dodatnih troškova!

  • Radna ploča od 70 cm i time više radni prostor i još više slobode u kuhanju (standard na tržištu je 60 cm).

Uređenje interijera

Ako želite, možete i nadograditi interijer svoje kuhinje. Širok izbor DAN organizacijskih dodataka omogućuje vam da dobijete vrijedan skladišni prostor u svakom kutu i uvijek budete dobro organizirani.

Najpopularniji su:

• umetci za pribor za jelo,

• umetci za pohranu povrća,

• umetci za začine,

• sistem za odvajanje otpada

• protuklizne podloge i još mnogo toga.

Svaki dodatak je prilagođen vašem odabiru korpusa, sukladno tome i njihova cijena.

Električni uređaji

Po vašoj želji DAN kuhinje možemo opremiti modernim električnim uređajima iz našeg asortimana. Na ovom području surađujemo s raznim proizvođačima kako bi vam ponudili uređaje koji su ergonomski dostupni i u tijeku s najnovijom tehnologijom. 

Bilo da se radi o pećnici, hladnjaku za vino ili aparatu za kavu osigurat ćemo posebno, prikladno mjesto za svaki odabrani uređaj. 

Rasvjeta

Posljednji faktor koji utječe na konačnu cijenu DAN kuhinje je rasvjeta. Na svoje kuhinjske elemente možete dodati ugradbena LED svijetla. 

Svaki detalj kojeg odaberete utječe na konačnu cijenu. Zato je nemoguće napisati okvirnu cijenu kuhinje po mjeri, bez individualnog savjetovanja u odabranom studiju.

DAN spremnost na kompromis

Ono što drugi dobavljači kuhinja nude samo uz nadoplatu, mi dajemo našim kupcima BESPLATNO kao “DAN pogodnosti”. Razumijemo da neki kupci mogu ili žele potrošiti više, a drugi manje na kuhinju po mjeri. Važno je da nas upoznate s ograničenjima vašeg proračuna kako bismo zajedno mogli isplanirati kuhinju koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Ne zaboravite:

Zadovoljstvo naših kupaca i najbolja kvaliteta naših proizvoda za nas su najvažniji temelj na putu do uspjeha!

i zatražite informativni izračun.