Početna » Novosti » Nova DANKÜCHEN kolekcija 2020

Nova DANKÜCHEN kolekcija 2020

Budite prvi i osigurajte si kuhinju iz nove kolekcije 2020. 
Novu kolekciju odlikuje inovativan dizajn – spoj klasičnog i modernog, dopunjen novim bojama i detaljima. 
Neka naši novi modeli budu inspiracija za vašu novu kuhinju. 

LION CLASSIC

Model koji predstavlja revoluciju na području fronti nevjerojatno podiže raspoloženje u vašem domu. Stvoren je kombinacijom visokokvalitetne, više puta lakirane fronte od MDF-a bez ručkica. Ukrasna letvica je dostupna u bojama: Alu, Fliederweiß, Magnolie, Cerros i Anthrazit. Osjećajte se kao u kući za odmor i uživajte u opuštenoj atmosferi s voljenim osobama svaki dan. 

Pročitajte više o modelu Lion Classic.

CLASSICO

Unesite toplinu unutar svoja četiri zida. Model Classico daje potpuno novo značenje klasičnim kuhinjama. S decentno oblikovanim frontama kuhinja postaje vrlo udobna, a istovremeno ima moderan izgled. Kod DAN-a riječ „Kvaliteta“ zapisujemo velikim početnim slovom, tako su i fronte ovog modela od visokokvalitetne MDF ploče više puta lakirane vrhunskim lakom. Classico – kvalitetan i bezvremenski model.

Pročitajte više o modelu Classico.

INTERDAN

Čudesna kombinacija. Posebna prednost ovog modela su inovativni materijali poput antracitne, visokokvalitetne više puta lakirane fronte sa završnim premazom protiv otisaka prstiju. Tople boje drveta stvaraju osjećaj topline i ugode. Jedna od takvih boja je upravo nova boja Goldhorn koja stvara nevjerojatno realan izgled pravog drveta i tako unosi djelić prirode u vaš dom.

Pročitajte više o modelu Interdan.