Početna » Novosti » DAN za obitelj

DAN za obitelj

Najljepši trenuci su oni u kojima je cijela obitelj zajedno. Još je ljepše kada je to u kuhinji, uz miris svježe pripremljenih obroka i kolača. Kuhinja je prostor u kojem se stvaraju uspomene, u kojem se povezujemo s članovima obitelji i prijateljima. Vrijeme zajedničkih obroka je dragocjeno kada smo u društvu onih koji nam najviše znače.

Budući da u kuhinji provodimo puno vremena vrlo je važno da nam se ona zaista sviđa i da se u njoj osjećamo ugodno, da je raspored elemenata i uređaja praktičan i vizualno privlačan. 
Kuhinjski poluotok možemo postaviti u dvije visine – praktično rješenje koje vam omogućava da ga koristite kao radnu površinu za lakšu pripremu obroka i kao šank ili stol za objedovanje. S pećnicom na visini nema potrebe za saginjanjem kako bi provjerili je li vaše jelo pečeno, a i gotovo jelo je lakše izvaditi. Boje možemo u potpunosti prilagoditi vašem ukusu, a jedna od prekrasnih kombinacija je nijansa betona koja se lijepo stapa s uzorkom drveta kojem možemo dodati živopisne nijanse i ukrase koji se uklapaju u bilo koji dom.

Ostanite još bolje povezani, povežite kuhinju i blagovaonu te uživajte u malim zajedničkim trenucima. Dopustite nam da zajedno stvorimo idiličan ugođaj i obratite nam se s povjerenjem.

Video